Har du brug for at betale over
nogle måneder?
Lad os prøve at finde en løsning!
 
 
 

Priser & Bestilling

Klinikken er lukket.

Vi vil være de bedste til fedtfrysning og du skal have den bedste pris!

- vi er nok den eneste klinik i Danmark der udelukkende udfører fedtfrysning, derfor har vi ekspertisen.

Vi har de nyeste professionelle maskiner på markedet, med programmer der giver endnu bedre effekt end de oprindelige gode fedtfrysningsmaskiner. Vi sammensætter programmerne præcis så du opnår den mest effektive bahandling. Her er tale om virkelig gode hi-tech-maskiner der giver et maksimalt resultat!

Vore fem maskiner er udstyret med 11 forskellige størrelser applikatorer/håndtag. Det er vigtigt for effekten, at det er den rigtige størrelse applikator, der bruges på de enkelte områder, hvilket vil være helt individuelt afhængig af fedtlag og kropsbygning

Vi kan endvidere fryse op til 4-6 behandlingsområder på én gang, hvilket naturligvis forkorter behandlingstiden.

Kommer I som par eller to venner/veninder samtidigt, giver vi rabat på behandlingerne. Da vi har flere maskiner, sker behandlingerne samtidigt.

Priser (2023):

                            Område                                 Pris        Tidsforbrug  Pris/par  

1 påsætning        Mave eller hage                     kr. 2.500  Ca. 1 time     kr. 2.200*

2 påsætninger     Alle områder, Ikke inderlår     kr. 3.000  Ca. 1 time     kr. 2.500*

3-4 påsætninger  Alle områder, Ikke inderlår**  kr. 3.700  Ca. 1 time     kr. 2.900*

5 påsætninger     Alle områder                           kr. 5.000  Ca. 2 timer    kr. 4.000

Pris ved mere end 5 påsætninger: Der betales kr. 500 per påsætning.

Ved minimum 5 påsætninger eller mere, forærer vi dig uden beregning en Clinic Carmes "Platinium Roller", til efterbehandling.

Ved en efterfølgende behandling fratrækkes 15% i rabat.

Rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

*To personer kan ikke få frosset hage samtidigt, da vi kun har én hagefryser.

**Der kan heller ikke fryses på ryggen og maven samtidigt, og der kan heller ikke fryses nedre mave samtidigt med "dansehåndtag".

Pris eksempler:

Inderlår, "dansehåndtag" og mave kr. 5.000.

"Dansehåndtag" kr. 3.000.

Bh-deller og "dansehåndtag" kr. 3.700.

Mandebryster og mave kr. 3.700.

Inderlår, øvre og nedre mave, "dansehåndtag", hage og v/knæ kr. 7.000.

 
VIGTIGT!
 
Inden bestilling af en fedtfrysning, er det vigtigt, at du søger flest mulige oplysninger, dels om fedtfrysning, men også om de forskellige metoder der er på markedet i dag. Vi foreslår du googler ordene "fedtfrysning", "cool sculpting", og læser vores hjemmeside grundigt igennem, så du ved hvad du kan forvente ved en behandling.
 
Der er stor forskel på den mængde fedt der behandles ved en frysning. Vi har i Clinic Carmes 8 størrelser applikatorer (håndtag). Det største håndtag kan frysebehandle ca. 1,8 liter fedt på én gang. Det er væsentligt mere end mange af vore konkurrenter, der vil behøve op til 4-5 påsætninger eller mere for at behandle den samme mængde fedt.
 
Det er vores klare opfattelse, at såfremt du skal have behandlet mave, lår, dansehåndtag eller "mandebryster", er vores metode den der giver det bedste resultat, til den allerbedste pris uden sammenligning.
 
Vi dokumenterer (kontrolmålinger, billeder, vægt) (OBS! det gør vi ikke for tiden pga corona) før alle frysninger, og du kan efter ca. 2-3 måneder få tilsendt billeder og målinger, for at se hvilken effekt din behandling har haft, og se om yderligere behandling er en god idé.
 
Vi har haft rigtig gode resultater og målinger allerede efter én behandling (Se "forventet virkning" andet sted på hjemmesiden). Alle resultater er individuelle. Målinger og udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres erfaringer, og disse kan ikke garanteres.*

For spørgsmål eller tidsbestilling beder vi venligst om, at du sender en e-mail til carmes@carmes.dk. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
Clinic Carmes | Mazantigade 3, 6000 Kolding