Klinikken er lukket.
Fedtfrysning kan give fantastiske
* resultater, når man ønsker at reducere fedt i taljen, på maven, hofter og lår!
Vi kender alle problemet.
På trods af en sund livsstil og motion, kan det være svært at slippe af med nogle bestemte fedtdepoter på kroppen. Nogle gange sidder der bare en delle, der ikke uden videre kan trænes væk, da kroppen selv regulerer fedtdepoternes størrelse og placering.
Med fedtfrysning er det blevet muligt at sætte ind præcis der, hvor fedtdepoterne sidder, uden smerte eller ar.
Forskningsbaseret
Behandlingen er baseret på mange års forskning, der har dokumenteret effekten af at nedkøle fedtceller. * Der kan sættes ind præcis mod de fedtdepoter, der ikke kan trænes væk, og det betyder, at fedtdepoter på hofter ”dansehåndtag”, mave, inderlår, ”bh-delle” og ”banandelle” (under ballerne), "mande-bryster" bliver mindre/forsvinder. *
Fedtfrysning er nedkøling af fedtdepoter. Forskningen har vist, at fedtceller er betydeligt mere sårbare overfor kulde end kroppens øvrige celler.
Fedtcellerne bliver nedkølet i mellem 30-60 minutter, hvorved de ødelægges. I gennemsnit fjernes 20-30% af fedtvævet ved én behandling. Hud (beskyttes med anti-freeze membran), muskler, kar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden.
Nedkølingen gør at fedtcellerne dør og fjernes fra kroppen. Sålænge vægten holdes konstant, vil resultaterne fra fedtfrysningen holde.
Umiddelbart efter behandlingen iværksætter kroppen en naturlig udskillelse af de ødelagte fedtceller og efter ca. fem uger, begynder resultatet at være synligt. Det endelige resultat opnås efter ca. 2-3 måneder, hvorefter man vurderer, om det er formålstjenligt med endnu en behandling. Mange opnår den ønskede effekt af én behandling, men nogle ønsker 2 eller 3. Det er smart at udskyde næste behandling 3 måneder - først der kan man nemlig se det endelige resultat efter den tidligere frysning. Kunder der har været effektive til at massere de behandlede områder, ser meget bedre resultater, og effekten ses også hurtigere. *
Se yderligere information under Links.