Nina fortæller om fedtfrysning...

 
 
 
"Hej jeg hedder Nina,
 
Jeg har i en del år været utrolig træt af for meget fedt på maven. Det har ikke været muligt at komme af med fedtdepoterne, selvom jeg spiser rimelig sundt og motionerer!
 
Så hørte jeg om fedtfrysning og undersøgte alt om det. Det endte med, at jeg valgte Clinic Carmes, da de var de eneste, der udelukkende beskæftigede sig med fedtfrysning, og hverken havde fiskespa, fedtsugning eller andre behandlinger de gerne vil af med.
 
Jeg blev behandlet i maj 2014 og fik frosset øvre og nedre mave. Jeg blev målt, vejet og fik taget billeder inden behandlingen.
 
Behandlingen var yderst professionel og foregik i meget hyggelige rammer, med en god service - behandlingen tog ca. 2 timer og kostede kr. 5.000,-. Jeg var meget tryg ved at få behandlingen lavet i Clinic Carmes.
 
Jeg blev i maj 2014 målt til 84,5 cm på øvre mave; ved kontrolmåling oktober 2014 målte jeg 81 cm. En ruduktion på øvre mave på 3,5 cm!, og
 
i maj 2014 målte jeg 104 cm på nedre mave; ved kontrolmåling oktober 2014 målte jeg kun 95,5 cm, en forbedring på 8,5 cm - fantastisk!!
 
Her behøves ikke engang et målebånd for at se resultatet, og fedtfrysning hos Clinic Carmes er helt sikkert noget, jeg vil anbefale andre.
 
De første uger efter behandlingen synes jeg ikke rigtig der skete noget, men langsomt svandt jeg mere og mere ind...det var helt utroligt. Nu føler jeg mig super godt tilpas med min krop og har fået det meget bedre med mig selv. Jeg er endda startet til pole-dans.
 
Nu har jeg bestilt en yderligere frysning, hvor jeg også bliver efterbehandlet med den nye "schock-wave"-behandling, der speeder processen med drænering af de døde fedtceller op, og generelt forbedrer resultatet af frysningen.
 
Oktober, 2014
 
Nina Skøtt Frandsen"
 
 
Her er Nina's målebillede - fra 104 cm til 95,5 cm
 
 
...før og efter billeder følger snarest!
NB! Slet ikke alle kan forvente så stor fedtreduktion efter én behandling!
*Alle resultater er individuelle. Målinger og udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres erfaringer, og kan ikke garanteres. 
Clinic Carmes | Mazantigade 3, 6000 Kolding