Er fedtfrysning farlig?

Nej. Det er fuldstændig ufarligt! Den kontrollerede nedkøling af en fedtpude efterlader det øvrige væv uskadt. Man kan i nogle tilfælde få blå mærker, men de forsvinder hurtigt igen.

Forberedelse inden fedtfrysning.

Der er ingen forberedelse forud for behandlingen. Selve behandlingen tager fra 1-2½ time, afhængig af hvad der skal foretages. Behandlingen må ikke afbrydes, så husk lige et toiletbesøg inden (ja, vi har et toilet).

Hvordan foregår fedtfrysning uden kirurgisk indgreb?

En applikator (ligner en stor støvsuger) placeres over det område, du ønsker behandlet. Fedtpuden suges ind ved undertryk i applikatoren, og afkølingen begyndes. Mens behandlingen foregår, kan du læse, bruge din computer, sove osv. Efter ca. ½-1 time tages applikatoren af, og huden/dellen vil føles kold, men opvarmes meget hurgtigt. Du kan efter behandlingen straks forsætte dine daglige gøremål, herunder dyrke motion.

Gør fedtfrysning ondt?

Der er normalt ingen smerter i forbindelse med fedtfrysning, men selve indsugningen og de første 5 minutter af behandlingen, kan føles lidt ubehagelige. Der kan være ømhed, evt. prikken og lidt følelsesløshed, i huden efter behandlingen, men det er helt normalt, og vil forsvinde i løbet af et par ugers tid, og ofte med det samme.

Fedtreduktion uden kirurgi.

Effekten er hurtig og vedvarende, hvilket skyldes, at kroppen ikke danner nye fedtceller. Ved en evt. efterfølgende vægtøgning bliver kroppens eksisterende fedtceller større, de ”døde” fedtceller kommer aldrig igen!

Fedtfrysning er især egnet for personer der har nogenlunde normalvægt/let overvægt, men som er belastet af fedtdepoter, der trods motion og rimelige madvaner, ikke forsvinder. Vi laver ikke fedtfrysning på svært overvægtige eller gravide. Hvert enkelt behandlingsforløb er dog individuel, så kontakt os for en vurdering.

Se yderligere information under Links.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

 

 

 
 
 
Lider du af cellulite/appelsinhud
kan der opnåes et rigtig
godt resultat ved en
frysebehandling!
Clinic Carmes | Mazantigade 3, 6000 Kolding