Spørgsmål & Svar

 
1. Kan behandling med fedtfrysning virkelig give en fedtreduktion? Det lyder næsten for godt til at være sandt?!
 
Der foreligger massiv medicinsk forskning og omfattende medicinsk dokumentation for at fedtfrysning giver en fedtreduktion. * De gode resultater ses på alle klinikker. * Du kan forvente omkring 25% varig fedtreduktion i de områder som er blevet behandlet. * Behandlingen med fedtfrysning kan gentages, hvis du ønsker endnu mere reduktion af uønsket fedt i samme område.
 
Vi behandler øvre og nedre del af maven, hofterne, indersiden af lårene, ekstra delle under ballen, fedt under armene som sidder over bh-kanten, og "mande-bryster".
 
Fedtfrysning er den bedste ikke-kirurgiske permanente lokal-behandling for fedtreduktion, der er på markedet præcis nu. *
 
2. Virker fedtfrysning for kvinder over 65 år?
 
Der er rigtig gode erfaringer med at behandle kvinder over 65 år. Nogle af de bedste resultater har været hos kvinder over 65 år, med op til 40% reduktion af fedt efter én behandling med fedtfrysning. *
 
3. Virker fedtfrysning på indersiden af lårene?
 
Både indre og ydre lår er gode områder til frysbehandling. Det der er afgørende er, om der er nok fedtvæv for frysemaskinens håndtag at "gribe fat i". Du kan få en gratis konsultation, og få oplyst, om du er en god kandidat til behandling eller ikke.
 
4. Jeg har tidligere fået en fedtsugning på maven. Min mave er nu fuld af ujævnheder. Kan en fedtfrysning hjælpe mig?
 
Ujævnheder efter fedtsugning er for det meste afhængig af kirurgens udførelse af fedtsugningen. Hvis der er ujævnt fedt under huden på maven, kan en fedtfrysning give en let bedring.
 
5. Kan en insulinafhængig diabetiker få en fedtfrysning?
 
Det er intet problem af få en fedtfrysning for en person med diabetes. I modsætning til fedtsugning er det ikke nødvendigt med 6 timers faste før behandlingen. Der kræves ingen forandringer i spisning, drikning og insulinbehandling i forbindelse med en fedtfrysnings-behandling.
 
6. Jeg har fået kejsersnit for et år siden. Er det et problem i forhold til fedtfrysning?
 
Det er formålstjenligt, at der er gået et år siden en operation i det område der ønskes behandlet. Men er der gået et år, og arene er fuldstænig helet er fedtfrysning fint. Har man f.eks. "æsel-ører" (enderne på arret buler ud) ved et operationsar, er fedtfrysning af "æsel-øret" en god idé.
 
7. Jeg får blodfortyndende medicin mod blodpropper. Kan jeg få en fedtfrysning?
 
Nej, vi tilbyder ikke fedtfrysning til personer, der af medicinske grunde får blodfortyndende medicin.
 
8. Hvem har opfundet fedtfrysning?
 
Teknologien bag fedtfrysning er oprindelig udviklet af de samme læger på Harvard Universitet, USA, som også udviklede permanent-laser-hår-fjerning.
 
I USA udføres der nu 6 ikke-kirurgiske fedtbehandlinger for hver fedtsugning. Ni ud af ti ser effekt efter bare én behandling.
 
9. Kan fedtfrysning ske mere end én gang på samme område?
 
Ja. Der er ingen begrænsninger på hvor mange gange fedtfrysning man kan få på et område.
 
10. Hvor ofte kan man få en fedtfrysning?
 
Fedtfrysning kan ske med 1 måneds mellemrum.
 
11. Hvem kan ikke få en fedtfrysningsbehandling?
 
a. Det er ikke velegnet for overvægtige (BMI over 30) eller svært overvægtige.
b. Det er ikke velegnet for personer med meget lidt fedt, eller med meget løs hud.
c. Gravide eller ammende kvinder.
d. Personer der af medicinske grunde får blodfortyndende medicin.
e. Personer der er allergiske overfor kulde.
f.  Personer der har fremmedlegemer i kroppen, i det område der ønskes
    behandlet. F.eks. kan en mave med brok net ikke fryses.
 
12. Skal man på en særlig diæt eller et træningsprogram i forbindelse med fedtfrysning?
 
Nej. Man skal ikke på en speciel diæt eller dyrke motion. Men fedtfrysning er ikke et vægttabs-program/slankekur og burde kombineres med rimelige madvaner og almindelig træning.
 
13. Jeg er en pige på 16 år, der træner meget. Men jeg har en genstridig delle, der bare ikke kan trænes væk. Har I en frysebehandling der kan hjælpe mig?
 
Nej, desværre. Vi tilbyder ikke frysebehandlinger til personer under 18 år. Fedtfrysning er kun testet og dokumenteret i forhold til behandling af voksne, så vi kan derfor ikke tilbyde en behandling.
 
14. Jeg er temmelig overvægtig, kan jeg opnå et godt resultat?
 
Meget overvægtige personer er ikke gode kandidater til fedfrysning. Den ideelle kandidat er tæt på sin idealvægt, men har uønskede fedtdepoter, der er svære at komme af med på normal vis.
 
Der kan opnås en effekt * på bestemte og uønskede fedtdepoter på overvægtige (ikke svært overvægtige), men det kræver dels flere påsætninger og flere behandlinger, for at opnå et mærkbart og synligt resultat.
 
 
Siden opdateres med nye Spørgsmål & Svar....
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Clinic Carmes | Mazantigade 3, 6000 Kolding